Rautpohjan Moottorikerho ry

MOTORSPORT

PALAUTE

LINKIT

RMK - Rautpohjan Moottorikerho ry.

TOIMINTA-AJATUS:

Rautpohjan moottorikerho, RMK, perustettiin 1963 autoilua harrastavien yhdyssiteeksi ja taloudellisten hankintojen toteuttajaksi. Se on toiminut aktiivisesti, monipuolistunut ja kasvanut. Sen tavoitteet ovat samat kuin reilut 50 vuotta sitten: liikennevalistustyö, toiminta yhteisten harrastusten parissa, kummikoulutoiminta, taloudelliset hankinnat, erilaiset tutustumsikäynnit ja tapahtumat. Noin 400 hengen jäsenistö kertoo sen tarpeellisuudesta. RMK on ROIL Oy:n/Teboil Kukkumäen ja Teboil Leivonmäen pääomistaja.

JÄSENETUJA:

RMK:n jäsenenä sinulla on oikeus alennuksiin työstä, palveluista ja tarvikkeista ROIL-huoltamolla (Rautpohjan Oil) Jyväskylän Kukkumäen sekä Leivonmäen Teboililla. Kerho tiedottaa jäsenistölleen jäsentarjouksista, tietoja tapahtumista ja tietoja yhteisostoista. Yhteisostoissa on usein mukana myös muita auto- ja moottorikerhoja, joten tuotteiden hinta on todella edullinen. Kerhon järjestämistä retkistä ja tapahtumista saa tuntuvan alennuksen. Autoiluun liittyvissä hankinnoissa saat lisäksi alennuksia RMK:n sopimusliikkeistä. RMK:n jäsenkortilla hyvät, selvää rahaa säästävät edut. Kokeile ja näe.  Jo yksi ROILilla käynti, osallistuminen tapahtumaan tai retkelle voi säästää sinulle enemmän kuin vuosimaksusi.

HARRASTUKSET:

RMK:n jäsenistö on ammattitaitoista ja aktiivista. RMK osallistuu liikenneturvallisuustyöhön järjestämällä liukkaan kelin ajoharjoittelua ja ennakoivan ajamisen kursseja. Asiantuntijaluennot, tutstumiskäynnit mielenkiintoisiin alan kohteisiin sekä perheretket kuuluvat kerhon toimintaan. RMK järjestää myös vuosittain jäsenmatkoja, joiden aihe liittyy alan toimintaan. Matkoja on järjestetty mm. Formula 1:n , ratamoottoripyöräilyn ja rallicrossin MM/EM osakilpailuihin, museoihin, tuotantolaitoksiin, yrityksiin, kansainvälisille automessuille Viroon, sekä vuosittaisille moottoripyörämessuille Helsinkiin. Moottoripyöräilijöitkään ei ole siis unohdettu sillä moottoripyöräjaos järjestelee yhteisiä tapaamisia ja retkiä motoristeille.

KUMMIKOULUTOIMINTA:

Vuodesta 1994 alkaen on Rautpohjaln moottorikerholla on ollut vireää yhteistoimintaa Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Onerva (ent. Jyväskylän näkövammaisten koulun) kanssa. Tämän toiminnan kautta moottorikerho on erilaisilla lahjoituksilla ja tapahtumilla halunut tukea oppilaiden koulutyötä ja tuoda vaihtelua kouluelämään.

KILPAILUTOIMINTA:

Rautpohjan Moottorikerho järjestää jäsenistölleen AS- eli autosuunnistuksen harjoitusajoja, perheajoja, joilla osallistumismahdollisuus myös lapsilla ja autoslalom kilpailuja ajoneuvon hallinnan harjoitukseen. Viime vuosina on järjestetty myös suosittua Rautpohjan Grand Prix sisä/ulkomikroautokilpailua, jossa kerholaiset ovat kilpailleet vuoden KartingKunkku-tittelistä. Kerho tukee aktiivisten jäsentensä kilpailutoimintaa. Eri kilpailulajien SM, PM ja EM-mitaleista kamppailee useampi moottorikerholainen.

KERHON INTERNETSIVUT:

Kerho tiedottaa toiminnastaan internetissä sanoin ja kuvin. Sivustojen kautta voi antaa myös ehdotuksia, palautetta ja kysymyksiä kerhon toimintaan liityen.

Osoite on: www.rautpohjanmoottorikerho. fi

Kerhon internetsivut

Kerho tiedottaa toiminnastaan internetissä sanoin ja kuvin.

Osoite on: www.rautpohjanmoottorikerho. fi

Kerhon yhteystiedot: